TH Bil & Fritid i Sandviken Kommanditbolag

Gävleborgs län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Sandviken och TH Bil & Fritid i Sandviken Kommanditbolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och TH Bil & Fritid i Sandviken Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för TH Bil & Fritid i Sandviken Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

TH Bil & Fritid i Sandviken Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2002-09-06. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där bolaget finns i jobbar för att bolag som TH Bil & Fritid i Sandviken Kommanditbolag ska trivas.

TH Bil & Fritid i Sandviken Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-04-01. I Sandviken så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bedriva handel med samt underhåll och service av motordrivna fordon för nytta och nöje, äga och förvalta fast och lös egendom, erbjuda finansiella tjänster samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att TH Bil & Fritid i Sandviken Kommanditbolag inte är momsregistrerat.

Idag är TH Bil & Fritid i Sandviken Kommanditbolag och det finns flera bolag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med TH Bil & Fritid i Sandviken Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-252299.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med TH Bil & Fritid i Sandviken Kommanditbolag är Hellsvik, Stig Tommy som är född 1961 och har titeln Komplementär, Fredriksson, Bernt Ola som är född 1946 och har titeln Kommanditdelägare, .

TH Bil & Fritid i Sandviken Kommanditbolag har 969687-7316 som sitt organisationsnummer.