Handelsbolaget Vernazza

Gävleborgs län

Information

Handelsbolaget Vernazza hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Handelsbolaget Vernazza finns. I Sandviken så finns det många olika Handelsbolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Handelsbolag. Handelsbolaget Vernazza tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Handelsbolaget Vernazza har haft sedan 2003-02-13. Handelsbolaget Vernazza har funnits sedan och 2003-02-13 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Handelsbolaget Vernazza så kan ni göra det genom att skicka er post till Kastanjev. 19, 125 52, Älvsjö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-5442143.

Sandviken arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Handelsbolaget Vernazza har idag 969688-5780 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av Olle Falk ensam. är den som för stunden ansvarar för Handelsbolaget Vernazza

Artistverksamhet (sång och underhållning). Teknisk konsultation inom kemiteknik.

I Handelsbolaget Vernazza så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Falk, Hans Olle som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Falk, John Alexander som är född 1979 och har titeln Bolagsman, .