Kommanditbolag Hornån

Gävleborgs län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Sandviken och Kommanditbolag Hornån är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kommanditbolag Hornån är ett av dem. Statusen för Kommanditbolag Hornån är att Bolaget är aktivt.

Kommanditbolag Hornån är ett Kommanditbolag och skapades 2003-06-04. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kommanditbolag Hornån ska trivas.

Kommanditbolag Hornån är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-10-07. I Sandviken så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Äga och förvalta fastigheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kommanditbolag Hornån är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-10-07.

Idag är Kommanditbolag Hornån och det finns flera verksamheter som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Kommanditbolag Hornån så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-4428560.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Kommanditbolag Hornån är Galjaden Fastigheter AB som är född och har titeln Komplementär, Gyllenhammar, Karl Axel Fredrik som är född 1951 och har titeln Kommanditdelägare, .

Kommanditbolag Hornån har 969694-3126 som sitt organisationsnummer.