Institute of Value Creation Management IVCM- Värdeskaparna Kommanditbolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Institute of Value Creation Management IVCM- Värdeskaparna Kommanditbolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sandviken här finns det många olika Kommanditbolag. Institute of Value Creation Management IVCM- Värdeskaparna Kommanditbolag tillhör bolagstypen "Kommanditbolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Sandviken jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Institute of Value Creation Management IVCM- Värdeskaparna Kommanditbolag är momsregistrerat sedan2003-08-28 och har organisationsnummer 969694-5220.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 026-109236 alternativt besöka eller skicka post till Institute of Value Creation Management IVCM- Värdeskaparna Kommanditbolag på följande adress Nyg. 25, 803 20, Gävle.

Institute of Value Creation Management IVCM- Värdeskaparna Kommanditbolag är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-08-28.

I Institute of Value Creation Management IVCM- Värdeskaparna Kommanditbolag så sitter följande personer i styrelsen: , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Modell- och verktygsutveckling samt mätning och konsultverksmahet inom organisaitonsutvecklingsområdet.