FunCruises Scandinavia Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

FunCruises Scandinavia Handelsbolag är ett bolag som finns i Sandviken. I FunCruises Scandinavia Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Vähäkuopus, Kalle Erkki Johannes som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EES, Wengström, Claes Martin Tore som är född 1983 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med FunCruises Scandinavia Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå FunCruises Scandinavia Handelsbolag på telefon 070-7595560.

Evenemangsbolag.

Idag är FunCruises Scandinavia Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

FunCruises Scandinavia Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

FunCruises Scandinavia Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och FunCruises Scandinavia Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för FunCruises Scandinavia Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

FunCruises Scandinavia Handelsbolag har 969696-6861 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.