SecuraNova Informationssystem Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Sandviken och SecuraNova Informationssystem Handelsbolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och SecuraNova Informationssystem Handelsbolag är ett av dem. Statusen för SecuraNova Informationssystem Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

SecuraNova Informationssystem Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2005-04-12. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där företaget finns i jobbar för att företag som SecuraNova Informationssystem Handelsbolag ska trivas.

SecuraNova Informationssystem Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-13. I Sandviken så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

IT-sysemutveckling, utbildning, IT-konsultverksamhet. Westernridning, hästavel.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SecuraNova Informationssystem Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-13.

Idag är SecuraNova Informationssystem Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med SecuraNova Informationssystem Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0290-71264.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

De som är på något sätt har med SecuraNova Informationssystem Handelsbolag är Persson, Bo Stefan som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Persson, Otto Simon Emanuel som är född 1989 och har titeln Bolagsman, .

SecuraNova Informationssystem Handelsbolag har 969709-8425 som sitt organisationsnummer.