Stall Lisslegard Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Sandviken och Stall Lisslegard Handelsbolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Stall Lisslegard Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Stall Lisslegard Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Stall Lisslegard Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2005-05-09. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Stall Lisslegard Handelsbolag ska trivas.

Stall Lisslegard Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-19. I Sandviken så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Försäljning av hästtransporter, uthyrning av boxplatser samt sommarbete för häst Ridlektionsverksamhet Lackrekonding av bilar

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stall Lisslegard Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-19.

Idag är Stall Lisslegard Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Stall Lisslegard Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-6262768.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Stall Lisslegard Handelsbolag är Källström, Erik Morgan som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Källström, Ulrika Madelene som är född 1972 och har titeln Bolagsman, .

Stall Lisslegard Handelsbolag har 969710-5303 som sitt organisationsnummer.