Pearls of Passion Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

969711-8397 är organisationsnummer för företaget Pearls of Passion Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pearls of Passion Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sandviken som är den kommunen som Pearls of Passion Handelsbolag finns i.

Pearls of Passion Handelsbolag har varit registrerat sedan 2005-07-08 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-10-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Pearls of Passion Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-10-06.

Pearls of Passion Handelsbolag är och det finns flera bolag i Sandviken som också är .

Firmatecknare för Pearls of Passion Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Pearls of Passion Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 026-256288 eller genom brev på följande adress:
Fredriksg. 47, 811 36, Sandviken

Import och försäljning av pärlor, tyger, inredningsdetaljer, kläder och möbler.

Det finns olika personer som har en koppling med Pearls of Passion Handelsbolag och det är Olsson, Eva Margareta som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Olsson, Hans Gunnar som är född 1963 och har titeln Bolagsman,