Sandvikens Hudvårdsklinik Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Hudvårdssalong med traditionella hudvårdsbehandlingar, massager, pedikyrer, manikyrer samt inriktning på ljuspulslaser för permanent hårborttagning och hudproblem i form av exempelvis acne och rosacea.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sandvikens Hudvårdsklinik Handelsbolag vars verksamheterstyp är Handelsbolag.

I Sandviken så är Sandvikens Hudvårdsklinik Handelsbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 2005-09-20 så skapades Sandvikens Hudvårdsklinik Handelsbolag och verksamheten är har F-skattsedel Sandvikens Hudvårdsklinik Handelsbolag har haft det sedan 2005-10-27.

969713-3214 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sandviken.

Just nu är Sandvikens Hudvårdsklinik Handelsbolag och det finns många verksamheter som är i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Sandvikens Hudvårdsklinik Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 026-258275 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sandvikens Hudvårdsklinik Handelsbolag är Forss, Ewa Cecilia Sofia som är född 1979 och har titeln Bolagsman, Olsson, Eva Marianne som är född 1959 och har titeln Bolagsman, .