Tonkompaniet i Sandviken Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Sandviken och Tonkompaniet i Sandviken Handelsbolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Tonkompaniet i Sandviken Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Tonkompaniet i Sandviken Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Tonkompaniet i Sandviken Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2005-11-02. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där bolaget finns i jobbar för att bolag som Tonkompaniet i Sandviken Handelsbolag ska trivas.

Tonkompaniet i Sandviken Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-01. I Sandviken så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Artistframträdande med sång och musik vid mindre och större sammankomster.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tonkompaniet i Sandviken Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-01-31.

Idag är Tonkompaniet i Sandviken Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Tonkompaniet i Sandviken Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-252119.

Firman tecknas av Karl Robert Sikström och Eva Maj-Britt Elisabet Mossberg var för sig..

De som är på något sätt har med Tonkompaniet i Sandviken Handelsbolag är Mossberg, Eva Maj-Britt Elisabet som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Olsson, Monika Christina som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Sikström, Karl Robert som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Tonlycke, Marianne Ann-Charlotte som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Winder, Kajsa Eleonora som är född 1974 och har titeln Bolagsman, .

Tonkompaniet i Sandviken Handelsbolag har 969714-5374 som sitt organisationsnummer.