Café Mässen Ferial Kommanditbolag

Gävleborgs län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Sandviken och Café Mässen Ferial Kommanditbolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Café Mässen Ferial Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Café Mässen Ferial Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Café Mässen Ferial Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2006-05-05. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där bolaget finns i jobbar för att bolag som Café Mässen Ferial Kommanditbolag ska trivas.

Café Mässen Ferial Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-25. I Sandviken så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Restaurang och pizzeria samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Café Mässen Ferial Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-03.

Idag är Café Mässen Ferial Kommanditbolag och det finns flera bolag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Café Mässen Ferial Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0525-32355.

Firman tecknas ensam av -komplementären.

De som är på något sätt har med Café Mässen Ferial Kommanditbolag är Ali, Sarbast som är född 1961 och har titeln Komplementär, Omer, Ferial som är född 1973 och har titeln Kommanditdelägare, .

Café Mässen Ferial Kommanditbolag har 969718-7640 som sitt organisationsnummer.