Birgitta Hedmans Blomsterhandel Eftr. Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Birgitta Hedmans Blomsterhandel Eftr. Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som Birgitta Hedmans Blomsterhandel Eftr. Handelsbolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Birgitta Hedmans Blomsterhandel Eftr. Handelsbolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2006-09-28.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hantverkartorget 5F, 811 61, Sandviken. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Birgitta Hedmans Blomsterhandel Eftr. Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 026-266556.

Sandviken arbetar för att bolag som Birgitta Hedmans Blomsterhandel Eftr. Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Birgitta Hedmans Blomsterhandel Eftr. Handelsbolag. Det finns flera bolag i Gävleborgs län.

Blommor, krukor och presentartiklar.

Firmatecknare för Birgitta Hedmans Blomsterhandel Eftr. Handelsbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -bolagsmannen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Birgitta Hedmans Blomsterhandel Eftr. Handelsbolag och det är följande personer, Grandien, Jeanette Maria som är född 1970 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Birgitta Hedmans Blomsterhandel Eftr. Handelsbolag är 969721-7157.