Mernas Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

969722-1324 är organisationsnummer för företaget Mernas Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mernas Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sandviken som är den kommunen som Mernas Handelsbolag finns i.

Mernas Handelsbolag har varit registrerat sedan 2006-10-12 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Mernas Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Mernas Handelsbolag är och det finns flera bolag i Sandviken som också är .

Firmatecknare för Mernas Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Mernas Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 026-251305 eller genom brev på följande adress:
Tallbacksv. 13, 811 41, Sandviken

Livsmedelshandel med brett sortiment.

Det finns olika personer som har en koppling med Mernas Handelsbolag och det är Gorgis, Mouayed Albeer som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Nasser, Rita Jamal som är född 1979 och har titeln Bolagsman,