Fält Assistans i Sandviken Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Fält Assistans i Sandviken Handelsbolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sandviken här finns det många olika Handelsbolag. Fält Assistans i Sandviken Handelsbolag tillhör bolagstypen "Handelsbolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Sandviken jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

Fält Assistans i Sandviken Handelsbolag är momsregistrerat sedan2007-02-15 och har organisationsnummer 969723-0978.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0708-707071 alternativt besöka eller skicka post till Fält Assistans i Sandviken Handelsbolag på följande adress MOSSVÄGEN 17, 811 34, Sandviken.

Fält Assistans i Sandviken Handelsbolag är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-02-15.

I Fält Assistans i Sandviken Handelsbolag så sitter följande personer i styrelsen: , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Dykuppdrag såsom byggnation, sökuppdrag, inspektion och dokumentation. Flyguppdrag. Uppdrag inom miljö- och naturvård. Dokumentation i form av kort och filmning. Mastarbeten, uppdrag som medför bergsklättring eller arbeten som på annat vis kräver utbildning för höga höjder. Utbildning. Tillverkning och produktutveckling inom ovanstående områden.