Mohamad i Sandviken Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Sandviken och Mohamad i Sandviken Handelsbolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Mohamad i Sandviken Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Mohamad i Sandviken Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Mohamad i Sandviken Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2007-05-10. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där företaget finns i jobbar för att företag som Mohamad i Sandviken Handelsbolag ska trivas.

Mohamad i Sandviken Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-16. I Sandviken så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bedriva smörgåsbar, salladsbar och kiosk.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mohamad i Sandviken Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-16.

Idag är Mohamad i Sandviken Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Mohamad i Sandviken Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0501-10196.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Mohamad i Sandviken Handelsbolag är Mohamad, Ali som är född 1974 och har titeln Bolagsman, Mohamad, Hayssam Mustafa som är född 1966 och har titeln Bolagsman, .

Mohamad i Sandviken Handelsbolag har 969726-9380 som sitt organisationsnummer.