Palaia Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

969727-0586 är organisationsnummer för företaget Palaia Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Palaia Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sandviken som är den kommunen som Palaia Handelsbolag finns i.

Palaia Handelsbolag har varit registrerat sedan 2007-05-15 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Palaia Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Palaia Handelsbolag är och det finns flera bolag i Sandviken som också är .

Firmatecknare för Palaia Handelsbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -Mikhaelian, Kevork

Vill ni komma i kontakt med Palaia Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 026-252281 eller genom brev på följande adress:
Hyttg. 11A, 811 30, Sandviken

Restaurang och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Palaia Handelsbolag och det är Mikhaelian, Kevork som är född 1966 och har titeln Bolagsman,