Kommanditbolaget Bila Maskin Brolund

Gävleborgs län

Information

I Sandviken finns det ett Kommanditbolag som heter Kommanditbolaget Bila Maskin Brolund. Det finns flera bolag som liknar Kommanditbolaget Bila Maskin Brolund i Gävleborgs län. Sandviken är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1989-08-12 så har Kommanditbolaget Bila Maskin Brolund varit registrerat. Idag är Kommanditbolaget Bila Maskin Brolund och det finns fler bolag som är det i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Kommanditbolaget Bila Maskin Brolund så kan man gör det genom att posta ett brev till Kalvdansv. 26, 811 38, Sandviken. Vi ni istället prata med Kommanditbolaget Bila Maskin Brolund så kan ni göra det på 026-270482.

Handel med verkstadsmaskiner och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Brolund, Gunvor Birgitta som är född 1943 och har titeln Komplementär, Brolund, Sven Lars Olof som är född 1942 och har titeln Komplementär, Brolund Maskin Aktiebolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, Olsson, Kjell Sven-Anders som är född 1954 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

; Firman tecknas av komplementärerna var för sig. .

Kommanditbolaget Bila Maskin Brolund har 985500-3613 som sitt organisationsnummer.