Lindströms Rit- & skrivbord

Gävleborgs län

Information

320116-XXXX är organisationsnummer för bolaget Lindströms Rit- & skrivbord. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lindströms Rit- & skrivbord är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sandviken som är den kommunen som Lindströms Rit- & skrivbord finns i.

Lindströms Rit- & skrivbord har varit registrerat sedan 1979-12-17 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Lindströms Rit- & skrivbord så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Lindströms Rit- & skrivbord är och det finns flera bolag i Sandviken som också är .

Firmatecknare för Lindströms Rit- & skrivbord är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lindströms Rit- & skrivbord så kan ni göra det på telefon genom 026-4231133 eller genom brev på följande adress:

Sälja och utföra service av rit- och skrivmaterial samt handla med antikviteter.

Det finns olika personer som har en koppling med Lindströms Rit- & skrivbord och det är Lindström, Nils Sven Erik som är född 1932 och har titeln Innehavare av enskild firma,