Karto Foto Grafi Ag Bergman

Gävleborgs län

Information

Karto Foto Grafi Ag Bergman är en verksamhet som finns i Sandviken. I Karto Foto Grafi Ag Bergman finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergman, Anders som är född 1932 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Karto Foto Grafi Ag Bergman så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Karto Foto Grafi Ag Bergman på telefon 0290-51083.

Konsultverksamhet avseende flygbildsteknik, kartreproduktion, design av laboratorier, fotografisk laboratorieutrustning. Tillämpningar av grafisk och fotografisk teknik.

Idag är Karto Foto Grafi Ag Bergman av bolagstypen Enskild firma.

Karto Foto Grafi Ag Bergman är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Karto Foto Grafi Ag Bergman innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Karto Foto Grafi Ag Bergman är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Karto Foto Grafi Ag Bergman så är det följande:

Karto Foto Grafi Ag Bergman har 320622-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.