Quantmet Stig Johansson

Gävleborgs län

Information

Quantmet Stig Johansson är ett företag som finns i Sandviken. I Quantmet Stig Johansson finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Stig Axel som är född 1934 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Quantmet Stig Johansson så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Quantmet Stig Johansson på telefon 026-259775.

Konsult inom stålindustrin, område metallografi och metallurgi, utbildning, matematisk statistik och kvalitetsstyrning. Försäljning av dataprogram för mikroskopisk kontroll av inneslutningar i stål och konstruktion av program. Utförande av provning för statistisk uppföljning av renhet i stål.

Idag är Quantmet Stig Johansson av bolagstypen Enskild firma.

Quantmet Stig Johansson är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Quantmet Stig Johansson innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-03-11 och Quantmet Stig Johansson är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-04-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Quantmet Stig Johansson så är det följande:

Quantmet Stig Johansson har 340118-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.