Santek-Maskin

Gävleborgs län

Information

Santek-Maskin är ett av många verksamheter som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som Santek-Maskin finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Santek-Maskin är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1998-01-01.

Santek-Maskin som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1999-02-26. Men sedan 1998-01-01 så har Santek-Maskin varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Santek-Maskin så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 026-257525.

Sandviken arbetar för att verksamheter som Santek-Maskin ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Santek-Maskin. Det finns flera verksamheter i Gävleborgs län.

Bygg- och annan teknisk konsultverksamhet såsom maskin-, hus- byggnad, VA och VVS-teknik omfattande projektering, kontroll och kvalitetsansvarighet. Försäljning avseende VA- och VVS-produkter.

Firmatecknare för Santek-Maskin är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Santek-Maskin och det är följande personer, Persohn, Göran Olof som är född 1934 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Santek-Maskin är 340726-XXXX.