F:a Bertil Olsson

Gävleborgs län

Information

350217-XXXX är organisationsnummer för bolaget F:a Bertil Olsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som F:a Bertil Olsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sandviken som är den kommunen som F:a Bertil Olsson finns i.

F:a Bertil Olsson har varit registrerat sedan 1970-09-07 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för F:a Bertil Olsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1970-01-01.

F:a Bertil Olsson är och det finns flera bolag i Sandviken som också är .

Firmatecknare för F:a Bertil Olsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med F:a Bertil Olsson så kan ni göra det på telefon genom 0290-70294 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av maskiner.

Det finns olika personer som har en koppling med F:a Bertil Olsson och det är Olsson, Olof Bertil som är född 1935 och har titeln Innehavare av enskild firma,