Ingegerd Elg Norbäck's Fotvård

Gävleborgs län

Information

380224-XXXX är organisationsnummer för företaget Ingegerd Elg Norbäck's Fotvård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ingegerd Elg Norbäck's Fotvård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sandviken som är den kommunen som Ingegerd Elg Norbäck's Fotvård finns i.

Ingegerd Elg Norbäck's Fotvård har varit registrerat sedan 2000-09-14 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Ingegerd Elg Norbäck's Fotvård så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Ingegerd Elg Norbäck's Fotvård är och det finns flera bolag i Sandviken som också är .

Firmatecknare för Ingegerd Elg Norbäck's Fotvård är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ingegerd Elg Norbäck's Fotvård så kan ni göra det på telefon genom 0290-51425 eller genom brev på följande adress:

Fotvård.

Det finns olika personer som har en koppling med Ingegerd Elg Norbäck's Fotvård och det är Elg Norbäck, Agda Ingegerd som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma,