Monas Damfrisering, Mona Håkansson

Gävleborgs län

Information

380918-XXXX är organisationsnummer för bolaget Monas Damfrisering, Mona Håkansson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Monas Damfrisering, Mona Håkansson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sandviken som är den kommunen som Monas Damfrisering, Mona Håkansson finns i.

Monas Damfrisering, Mona Håkansson har varit registrerat sedan 1959-11-04 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Monas Damfrisering, Mona Håkansson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Monas Damfrisering, Mona Håkansson är och det finns flera bolag i Sandviken som också är .

Firmatecknare för Monas Damfrisering, Mona Håkansson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Monas Damfrisering, Mona Håkansson så kan ni göra det på telefon genom 026-252220 eller genom brev på följande adress:

Damfriseringsrörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Monas Damfrisering, Mona Håkansson och det är Håkansson-Hemdahl, Mona Maria som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma,