Gert Westbys blommor

Gävleborgs län

Information

381103-XXXX är organisationsnummer för företaget Gert Westbys blommor. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gert Westbys blommor är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sandviken som är den kommunen som Gert Westbys blommor finns i.

Gert Westbys blommor har varit registrerat sedan 1984-05-07 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Gert Westbys blommor så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Gert Westbys blommor är och det finns flera bolag i Sandviken som också är .

Firmatecknare för Gert Westbys blommor är följande:

Vill ni komma i kontakt med Gert Westbys blommor så kan ni göra det på telefon genom 0290-60037 eller genom brev på följande adress:

Torghandel med blommor.

Det finns olika personer som har en koppling med Gert Westbys blommor och det är Vestby, Gert Roland som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma,