BELIW, B-E Liw Ingenjörsbyrå

Gävleborgs län

Information

391005-XXXX är organisationsnummer för företaget BELIW, B-E Liw Ingenjörsbyrå. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BELIW, B-E Liw Ingenjörsbyrå är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sandviken som är den kommunen som BELIW, B-E Liw Ingenjörsbyrå finns i.

BELIW, B-E Liw Ingenjörsbyrå har varit registrerat sedan 1997-08-15 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för BELIW, B-E Liw Ingenjörsbyrå så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan -0001-11-30.

BELIW, B-E Liw Ingenjörsbyrå är och det finns flera bolag i Sandviken som också är .

Firmatecknare för BELIW, B-E Liw Ingenjörsbyrå är följande:

Vill ni komma i kontakt med BELIW, B-E Liw Ingenjörsbyrå så kan ni göra det på telefon genom 0291-50010 eller genom brev på följande adress:

Uppdragsverksamhet inom bygg- och energisektorerna.

Det finns olika personer som har en koppling med BELIW, B-E Liw Ingenjörsbyrå och det är Liw, Bengt Erik som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma,