Skoglunds Trä

Gävleborgs län

Information

400404-XXXX är organisationsnummer för företaget Skoglunds Trä. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skoglunds Trä är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sandviken som är den kommunen som Skoglunds Trä finns i.

Skoglunds Trä har varit registrerat sedan 1988-07-04 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skoglunds Trä så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Skoglunds Trä är och det finns flera bolag i Sandviken som också är .

Firmatecknare för Skoglunds Trä är följande:

Vill ni komma i kontakt med Skoglunds Trä så kan ni göra det på telefon genom 026-216115 eller genom brev på följande adress:

Legosågning av timmer, legohyvling, försäljning av trävaror och byggmaterial

Det finns olika personer som har en koppling med Skoglunds Trä och det är Skoglund, Kurt Olov som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma,