Zens Persiennservice

Gävleborgs län

Information

Zens Persiennservice hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Zens Persiennservice finns. I Sandviken så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. Zens Persiennservice tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Zens Persiennservice har haft sedan 2002-09-21. Zens Persiennservice har funnits sedan och 2002-09-21 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Zens Persiennservice så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 026-250815.

Sandviken arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Zens Persiennservice har idag 400502-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Zens Persiennservice

Reparation och försäljning av persienner.

I Zens Persiennservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Zens, Horst som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma, .