KT Färg och Form

Gävleborgs län

Information

411120-XXXX är organisationsnummer för verksamheten KT Färg och Form. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KT Färg och Form är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sandviken som är den kommunen som KT Färg och Form finns i.

KT Färg och Form har varit registrerat sedan 2000-05-05 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-02-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för KT Färg och Form så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-02-29.

KT Färg och Form är och det finns flera verksamheter i Sandviken som också är .

Firmatecknare för KT Färg och Form är följande:

Vill ni komma i kontakt med KT Färg och Form så kan ni göra det på telefon genom 0290-52024 eller genom brev på följande adress:

Utbildning inom grafisk form. Bokföring.

Det finns olika personer som har en koppling med KT Färg och Form och det är Thorslund, Kjell Olof som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,