Anli Forsbergs Rörelseterapi

Gävleborgs län

Information

440930-XXXX är organisationsnummer för bolaget Anli Forsbergs Rörelseterapi. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Anli Forsbergs Rörelseterapi är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sandviken som är den kommunen som Anli Forsbergs Rörelseterapi finns i.

Anli Forsbergs Rörelseterapi har varit registrerat sedan 1997-09-30 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Anli Forsbergs Rörelseterapi så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Anli Forsbergs Rörelseterapi är och det finns flera bolag i Sandviken som också är .

Firmatecknare för Anli Forsbergs Rörelseterapi är följande:

Vill ni komma i kontakt med Anli Forsbergs Rörelseterapi så kan ni göra det på telefon genom 0290-37610 eller genom brev på följande adress:

Rörelseterapi, handledning och konsultation.

Det finns olika personer som har en koppling med Anli Forsbergs Rörelseterapi och det är Forsberg, Anli Birgitta som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,