Lönns Foto, Elektronik och Data

Gävleborgs län

Information

I Sandviken finns det ett Enskild firma som heter Lönns Foto, Elektronik och Data. Det finns flera företag som liknar Lönns Foto, Elektronik och Data i Gävleborgs län. Sandviken är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Lönns Foto, Elektronik och Data är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1997-11-18 så har Lönns Foto, Elektronik och Data varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Lönns Foto, Elektronik och Data och det finns fler företag som är det i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Lönns Foto, Elektronik och Data så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Lönns Foto, Elektronik och Data så kan ni göra det på 026-270230.

Fotografering, framkallning av film. Kopierande av bilder. Försäljning och reparation av elektroniskt material såsom hem- elektronik. Försäljning av dataprogram och datorer.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Lönn, Sven Anders som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Lönns Foto, Elektronik och Data har 450109-XXXX som sitt organisationsnummer.