Regora

Gävleborgs län

Information

451123-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Regora. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Regora är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sandviken som är den kommunen som Regora finns i.

Regora har varit registrerat sedan 2007-10-01 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-11-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Regora så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-11-08.

Regora är och det finns flera verksamheter i Sandviken som också är .

Firmatecknare för Regora är följande:

Vill ni komma i kontakt med Regora så kan ni göra det på telefon genom 0290-37880 eller genom brev på följande adress:

Handel och hemförsäljning av kläder, kosmetik och kroppsvårdsprodukter, kemi-tekniska produkter, plastleksaker och elektronikomponenter med tillhörande installationsarbete.

Det finns olika personer som har en koppling med Regora och det är Bengtsson, Bengt Georg Roger som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,