Leffes Häst och Sko

Gävleborgs län

Information

I Sandviken finns det ett Enskild firma som heter Leffes Häst och Sko. Det finns flera verksamheter som liknar Leffes Häst och Sko i Gävleborgs län. Sandviken är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Leffes Häst och Sko är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-04-12 och det finns flera verksamheter som är det i Gävleborgs län.

Sedan 2000-04-06 så har Leffes Häst och Sko varit registrerat och sedan 2000-05-02 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Leffes Häst och Sko och det finns fler verksamheter som är det i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Leffes Häst och Sko så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Leffes Häst och Sko så kan ni göra det på 0290-50520.

Skoning av häst, hästuppfödning, utbildning av häst och ryttare, uppstallning av hästar, uthyrning och försäljning av hästtransport. Konsultation vid köp och försäljning av häst.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Hörberg, Leif Gary som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Leffes Häst och Sko har 460327-XXXX som sitt organisationsnummer.