Alverståls Auktionsgods

Gävleborgs län

Information

460621-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Alverståls Auktionsgods. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Alverståls Auktionsgods är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sandviken som är den kommunen som Alverståls Auktionsgods finns i.

Alverståls Auktionsgods har varit registrerat sedan 1991-01-07 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Alverståls Auktionsgods så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Alverståls Auktionsgods är och det finns flera verksamheter i Sandviken som också är .

Firmatecknare för Alverståls Auktionsgods är följande:

Vill ni komma i kontakt med Alverståls Auktionsgods så kan ni göra det på telefon genom 026-276960 eller genom brev på följande adress:

Köp och försäljning av auktionsgods, mynt, frimärken m m. Försäljning och renovering av antika möbler. Auktioner.

Det finns olika personer som har en koppling med Alverståls Auktionsgods och det är Alverstål, Bengt Gunnar som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,