Handelshuset HPM

Gävleborgs län

Information

Marknadsföring av smarta VAL-produkter (Vatten, Avlopp och Luftbehandling) i rostfritt, såsom rör, rörledningar, rörkopplingar, vattenreningsfilter, pumpstationer samt fläktar, allt inom vattenrenings-, flödesdistributions- och luftbehandlingsbranshen. Konsulting med inriktning på byggnation av system för vatten- och avloppsbehandling.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Handelshuset HPM vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Sandviken så är Handelshuset HPM en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 2005-10-24 så skapades Handelshuset HPM och verksamheten är har F-skattsedel Handelshuset HPM har haft det sedan 2005-10-20.

Handelshuset HPM är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-10-20

460724-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sandviken.

Just nu är Handelshuset HPM och det finns många verksamheter som är i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Handelshuset HPM så går det att nå dem via telefon på 026-274471 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Handelshuset HPM är Vejlo, Lars Håkan Ernst som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .