Berits Café o Väv i Sandviken

Gävleborgs län

Information

460916-XXXX är organisationsnummer för företaget Berits Café o Väv i Sandviken. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Berits Café o Väv i Sandviken är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sandviken som är den kommunen som Berits Café o Väv i Sandviken finns i.

Berits Café o Väv i Sandviken har varit registrerat sedan 1996-09-30 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Berits Café o Väv i Sandviken så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Berits Café o Väv i Sandviken är och det finns flera bolag i Sandviken som också är .

Firmatecknare för Berits Café o Väv i Sandviken är följande:

Vill ni komma i kontakt med Berits Café o Väv i Sandviken så kan ni göra det på telefon genom 0290-37436 eller genom brev på följande adress:

Kaffeservering med därtill hörande sortiment. Kommissionsförsäljning av egna tillverkade hantverksprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med Berits Café o Väv i Sandviken och det är Andersson, Berit Rose-Marie som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,