Birgittas fotvård

Gävleborgs län

Information

461126-XXXX är organisationsnummer för bolaget Birgittas fotvård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Birgittas fotvård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sandviken som är den kommunen som Birgittas fotvård finns i.

Birgittas fotvård har varit registrerat sedan 1991-07-15 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-12-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Birgittas fotvård så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-08-03.

Birgittas fotvård är och det finns flera bolag i Sandviken som också är .

Firmatecknare för Birgittas fotvård är följande:

Vill ni komma i kontakt med Birgittas fotvård så kan ni göra det på telefon genom 0290-10012 eller genom brev på följande adress:

Fotvård.

Det finns olika personer som har en koppling med Birgittas fotvård och det är Gustafsson, Birgitta som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,