sosab Svensk Organisationsservice Alla behöver

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sandviken och sosab Svensk Organisationsservice Alla behöver är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och sosab Svensk Organisationsservice Alla behöver är ett av dem. Statusen för sosab Svensk Organisationsservice Alla behöver är att Bolaget är aktivt.

sosab Svensk Organisationsservice Alla behöver är ett Enskild firma och skapades 2001-10-22. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där företaget finns i jobbar för att företag som sosab Svensk Organisationsservice Alla behöver ska trivas.

I Sandviken så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av varor till eller via och i samarbete med föreningslivet i Sverige. Varorna kan bestå av allt från rengöringsmedel, kroppsvårdsartiklar, kakor, karameller, plastpåsar elelr gamal och nya artiklar som allmänheten lämnar in och som säljs via minimarknad loppmarknad.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att sosab Svensk Organisationsservice Alla behöver inte är momsregistrerat.

Idag är sosab Svensk Organisationsservice Alla behöver och det finns flera företag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med sosab Svensk Organisationsservice Alla behöver så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med sosab Svensk Organisationsservice Alla behöver är Lindberg, Bernt Olof som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

sosab Svensk Organisationsservice Alla behöver har 470210-XXXX som sitt organisationsnummer.