Loggos Infosystem

Gävleborgs län

Information

Loggos Infosystem hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Loggos Infosystem finns. I Sandviken så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. Loggos Infosystem tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Loggos Infosystem har haft sedan 1997-01-01. Loggos Infosystem har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Loggos Infosystem så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0290-10753.

Sandviken arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Loggos Infosystem har idag 470317-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Loggos Infosystem

Programutveckling till persondatorer och därtill förenlig verksamhet.

I Loggos Infosystem så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rost, Leif Conny som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .