Lennarts Träslöjd

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sandviken och Lennarts Träslöjd är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Lennarts Träslöjd är ett av dem. Statusen för Lennarts Träslöjd är att Bolaget är aktivt.

Lennarts Träslöjd är ett Enskild firma och skapades 1997-09-18. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där företaget finns i jobbar för att företag som Lennarts Träslöjd ska trivas.

Lennarts Träslöjd är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Sandviken så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Tillverkning av diverse hemslöjd, svarvning samt försäljning av verktyg och snickerimaskiner.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lennarts Träslöjd är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Lennarts Träslöjd och det finns flera företag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Lennarts Träslöjd så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-256240.

.

De som är på något sätt har med Lennarts Träslöjd är Lennholm, Erik Lennart som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lennarts Träslöjd har 470424-XXXX som sitt organisationsnummer.