Pelletshuset- Järbo

Gävleborgs län

Information

480330-XXXX är organisationsnummer för företaget Pelletshuset- Järbo. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pelletshuset- Järbo är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sandviken som är den kommunen som Pelletshuset- Järbo finns i.

Pelletshuset- Järbo har varit registrerat sedan 2006-09-19 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-10-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Pelletshuset- Järbo så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-04-28.

Pelletshuset- Järbo är och det finns flera bolag i Sandviken som också är .

Firmatecknare för Pelletshuset- Järbo är följande:

Vill ni komma i kontakt med Pelletshuset- Järbo så kan ni göra det på telefon genom 0290-70003 eller genom brev på följande adress:

Inköp och försäljning, import och export av bränsleprodukter såsom pellets och briketter och stallströ. Hjälp i handelsförbindelser mellan Sverige och rysktalande länder med översättning och kundkontakter. Inneha och förvalta industrifastighet (Djupdal 1:96 - 1:98, Karossvägen 7, 811 71 Järbo). Verksamheten kräver truckar, kranlastbil, lastmaskin samt förpackningsmaterial för förpackningar och leveranser till kunder.

Det finns olika personer som har en koppling med Pelletshuset- Järbo och det är Dannberg, Bernt Roland Emanuel som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,