Sandvikens TV-Service

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sandviken och Sandvikens TV-Service är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Sandvikens TV-Service är ett av dem. Statusen för Sandvikens TV-Service är att Bolaget är aktivt.

Sandvikens TV-Service är ett Enskild firma och skapades 1997-10-09. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där företaget finns i jobbar för att företag som Sandvikens TV-Service ska trivas.

Sandvikens TV-Service är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Sandviken så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Service, försäljning och installationer av TV-produkter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sandvikens TV-Service är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Sandvikens TV-Service och det finns flera företag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Sandvikens TV-Service så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-271255.

.

De som är på något sätt har med Sandvikens TV-Service är Eriksson, Stig Torgny som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Sandvikens TV-Service har 500309-XXXX som sitt organisationsnummer.