Wedins Åkeri

Gävleborgs län

Information

510902-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Wedins Åkeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wedins Åkeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sandviken som är den kommunen som Wedins Åkeri finns i.

Wedins Åkeri har varit registrerat sedan 1995-09-29 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Wedins Åkeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Wedins Åkeri är och det finns flera verksamheter i Sandviken som också är .

Firmatecknare för Wedins Åkeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Wedins Åkeri så kan ni göra det på telefon genom 0290-50647 eller genom brev på följande adress:

Transporter med därtill hörande tjänster.

Det finns olika personer som har en koppling med Wedins Åkeri och det är Vedin, Lars Göran som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,