Trimtex Sport AS, Norge, filial Sverige

Gävleborgs län

Information

I Sandviken finns det ett Filial som heter Trimtex Sport AS, Norge, filial Sverige. Det finns flera bolag som liknar Trimtex Sport AS, Norge, filial Sverige i Gävleborgs län. Sandviken är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Trimtex Sport AS, Norge, filial Sverige är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-03-29 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 2007-01-30 så har Trimtex Sport AS, Norge, filial Sverige varit registrerat och sedan 2007-03-08 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Trimtex Sport AS, Norge, filial Sverige och det finns fler bolag som är det i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Trimtex Sport AS, Norge, filial Sverige så kan man gör det genom att posta ett brev till Baldersg. 1, 811 31, Sandviken. Vi ni istället prata med Trimtex Sport AS, Norge, filial Sverige så kan ni göra det på 026-249890.

Filialen ska bedriva försäljning av sportkläder.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Augland, Tor Eivind som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Danielsson, Torbjörn Mathias som är född och har titeln Delgivningsbar person,Bosatt utomlands inom EES, Thoresson, Nils Stefan som är född 1951 och har titeln Revisor, BDO Nordic Gävle AB som är född och har titeln Revisor, .

Filialens firma tecknas av verkställande direktören. .

Trimtex Sport AS, Norge, filial Sverige har 516404-1872 som sitt organisationsnummer.