SIDROX Verkstäder

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sandviken och SIDROX Verkstäder är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och SIDROX Verkstäder är ett av dem. Statusen för SIDROX Verkstäder är att Bolaget är aktivt.

SIDROX Verkstäder är ett Enskild firma och skapades 1987-03-16. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där företaget finns i jobbar för att företag som SIDROX Verkstäder ska trivas.

SIDROX Verkstäder är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sandviken så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Fordonsverkstad med därtill hörande verksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SIDROX Verkstäder är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är SIDROX Verkstäder och det finns flera företag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med SIDROX Verkstäder så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-253033.

.

De som är på något sätt har med SIDROX Verkstäder är Andersson, Alf Lennart som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

SIDROX Verkstäder har 520622-XXXX som sitt organisationsnummer.