Feibos

Gävleborgs län

Information

Feibos hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Feibos finns. I Sandviken så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. Feibos tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Feibos har haft sedan 2006-06-29. Feibos har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Feibos så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0291-20007.

Sandviken arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Feibos har idag 520626-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Feibos

Tillverkning av naturprodukter till att användas på djur. Utveckling av nya produkter typ insektsmedel, hovolja. Försäljning av kosmetika och naturprodukter. Marknadsföring. Import av råvaror inom ovanstående. Export av färdiga djurprodukter.

I Feibos så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Öberg, Pär Gustaf som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .