Fotograf Christer Dahlqvist

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sandviken och Fotograf Christer Dahlqvist är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Fotograf Christer Dahlqvist är ett av dem. Statusen för Fotograf Christer Dahlqvist är att Bolaget är aktivt.

Fotograf Christer Dahlqvist är ett Enskild firma och skapades 2000-04-07. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där bolaget finns i jobbar för att bolag som Fotograf Christer Dahlqvist ska trivas.

Fotograf Christer Dahlqvist är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-04-12. I Sandviken så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Fotograf på dagis, frilansfotograf åt dagstidningar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fotograf Christer Dahlqvist är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-31.

Idag är Fotograf Christer Dahlqvist och det finns flera bolag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Fotograf Christer Dahlqvist så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0290-51448.

.

De som är på något sätt har med Fotograf Christer Dahlqvist är Dahlqvist, Sven Christer som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Fotograf Christer Dahlqvist har 520923-XXXX som sitt organisationsnummer.