Helena Harrysson HH

Gävleborgs län

Information

530125-XXXX är organisationsnummer för företaget Helena Harrysson HH. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Helena Harrysson HH är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sandviken som är den kommunen som Helena Harrysson HH finns i.

Helena Harrysson HH har varit registrerat sedan 1998-12-21 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Helena Harrysson HH så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Helena Harrysson HH är och det finns flera bolag i Sandviken som också är .

Firmatecknare för Helena Harrysson HH är följande:

Vill ni komma i kontakt med Helena Harrysson HH så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsultuppdrag i personalledning. Föreläsningar i pedagogik. Försäljning av böcker och musik.

Det finns olika personer som har en koppling med Helena Harrysson HH och det är Harrysson, Gertrud Helena som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, Harrysson, Gustav Clas-Göran som är född 1953 och har titeln Prokurist,