Busspojkens Buss & Taxi

Gävleborgs län

Information

Busspojkens Buss & Taxi hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Busspojkens Buss & Taxi finns. I Sandviken så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. Busspojkens Buss & Taxi tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Busspojkens Buss & Taxi har haft sedan 1994-01-01. Busspojkens Buss & Taxi har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Busspojkens Buss & Taxi så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 026-254354.

Sandviken arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Busspojkens Buss & Taxi har idag 530319-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Busspojkens Buss & Taxi

Beställningstrafik med taxi och buss.

I Busspojkens Buss & Taxi så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Tallbo, Knut Valdemar som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .