Tradering Marketing

Gävleborgs län

Information

Tradering Marketing hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Tradering Marketing finns. I Sandviken så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. Tradering Marketing tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har ej F-skatt. Tradering Marketing har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Tradering Marketing så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6399290.

Sandviken arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Tradering Marketing har idag 530505-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Tradering Marketing

Företaget kommer att verka som säljpartner till små och medel- stora företag och arbeta på uppdrag åt dessa mot provision eller annan ersättningsform. företaget kommer också att ägna sig åt export och import affärer i egen regi eller på uppdrag inom internet- och webproduktion, data, it såsom monitorer, lcd skärmar, ergonomiprodukter för arbete vid pc, handlovsstöd, musmattor, utbildningsverksamhet och idrottsprodukter.

I Tradering Marketing så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wergeni, Sten Erik som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .